nieuws

Nick Marsman krijgt dispensatie om voor Jong FC Twente te spelen

Nick Marsman
Nick Marsman © Pro Shots
Nick Marsman mag in actie komen voor Jong FC Twente. De doelman heeft dispensatie gekregen van het bestuur betaald voetbal. Hij mag vijf duels in actie komen.
Marsman speelde dit seizoen 15 duels voor het eerste elftal van de Enschedese club en mag daardoor volgens de reglementen niet meer uitkomen voor het beloftenelftal. Doelmannen mogen echter dispensatie aanvragen omdat zijn gebonden zijn aan een specifieke positie en omdat die positie niet aan veel wisselingen onderhevig is. Daarnaast is het beloftenteam vaak de enige mogelijkheid om wedstrijdritme op te doen. Vanaf de wedstrijd Jong FC Twente - RKC Waalwijk op maandag 2 februari mag Marsman in actie komen voor het team. Ook in de vier duels daarop mag hij spelen en daarna niet meer. De dispensatie wordt maar één keer toegekend. Hij mag in één weekend niet uitkomen voor het eerste elftal en Jong FC Twente.
Sonny Stevens kreeg aan het einde van de eerste seizoenhelft de voorkeur van trainer Alfred Schreuder in het eerste elftal en zal, als er zich geen bijzonderheden voordoen, de tweede seizoenshelft onder de lat staan.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.