nieuws

Go Ahead Eagles verliest belangrijke wedstrijd bij Willem II

Go Ahead Eagles heeft vanmiddag het belangrijke duel bij Willem II verloren. In Tilburg werd het 1-0 en daardoor miste de ploeg van trainer Foeke Booy de kans om op één punt van de thuisploeg te komen in de stand.
In de eerste helft was er weinig sensatie in Tilburg. De eerste kans was voor aanvoerder Peters, maar hij schoot na een vrije trap naast. Aan de andere kant kopte Kolder naast het doel van Lamprou. Türüc schoot namens Go Ahead net naast uit een vrije trap en kort voor rust was Willem II enkele keren dichtbij. Sahar kopte naast en zag Van der Hart even later redden op een schot. Kort daarna leek Armenteros te scoren, maar Van der Linden haalde zijn inzet van de lijn. En dus was de ruststand 0-0.
De tweede helft begon met een kans voor Braber. Hij kopte geheel vrijstaand echter naast. Na een klein uur spelen was het wel raak voor de middenvelder. Op aangeven van Sahar kopte hij de openingstreffer binnen. Een klein kwartier voor het einde was Van der Linden dicht bij de gelijkmaker, maar hij raakte de paal uit een vrije trap. Vriends kon uit de rebound net niet de gelijkmaker binnen tikken. Kort daarna moest de Deventer ploeg met tien man verder nadat invaller Wijnaldum zijn tweede gele kaart kreeg. Go Ahead probeerde het in de slotfase nog wel, maar uitgespeelde kansen leverde dat niet op en dus gingen de drie punten naar Willem II.

Willem II - Go Ahead Eagles 1-0

1-0 Braber (59)
Arbiter: Kuipers
Geel: Amevor, D. Wuytens, Türüc, Dijks
Rood: Wijnaldum (78/2x geel)
Willem II: Lamprou, Van der Struijk, D.Wuytens, Peters, Dijks, Haemhouts, Braber, S.Wuytens, Sahar (Ondaan/65), Armenteros, Andrade (Cabral/84).
Go Ahead Eagles: Van Der Hart, Amevor, Vriends, Van Der Linden, Schenk (Wijnaldum/52), Lambooij, Overgoor, Türüc, De Sa (Ten Den/76), Kolder, Schalk (Reimerink/46).
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.