nieuws

Prins Jasper I van De Kolkleu Hertme

Afgelopen weekend is in Hertme, tijdens de jaarlijkse galaavond, de nieuwe prins carnaval gepresenteerd. Prins Jasper de 1ste en adjudant Marc zullen dit jaar voorop gaan in het feestgedruis van carnavalsvereniging De Kolkleu. De zwagers vormen samen het 28e prinsenpaar van c.v. De Kolkleu. Hun lijfspreuk: 'Met carnaval hoeven wij niet door de drek, maar gaan wij feesten als een gek!'
Jasper Lucas is 38 jaar, getrouwd met Nancy en samen met hun twee kinderen wonen ze in Hertme. In het dagelijks leven werkt Lucas, als docent bwi (bouwen, wonen, interieur), bij opleidingsinstituut vmbo De Spindel én als docent wiskunde, rekenen en techniek bij het Twickelcollege. 'In mijn vrije tijd zit ik veel op de racefiets en de mountainbike. Verder ben ik een fanatiek schaatser en klootschieter', aldus Prins Jasper I.
Marc Mulder is 35 jaar, getrouwd met Charon en samen met hun 3 zoons wonen ze Borne. In het dagelijks leven werkt Mulder, als bouwbegeleider, bij Urenco in Almelo. 'Na jaren van voetbal, fitness en squash, ben ik wat betreft sporten overgestapt naar mountainbiken. Dit doe ik regelmatig met Jasper', aldus Adjudant Marc.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.