nieuws

Jan van Halst toch niet aan de slag bij PEC Zwolle

Jan van Halst
Jan van Halst © Pro Shots
Jan van Halst wordt niet de de nieuwe commercieel directeur van PEC Zwolle. Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving.
Volgens voorzitter Adriaan Visser zijn de verhalen over Van Halst flauwekul: "Het enige verhaal dat klopt is dat Jan van Halst geen commercieel directeur van PEC Zwolle wordt. Dat staat vast."
Eerder vandaag meldde onder andere het AD dat Van Halst wel in beeld zou zijn bij de Zwolse club. Dat bericht werd echter al snel genuanceerd. Visser gaf aan dat er wel gesprekken zijn gevoerd met Sportfive waar Van Halst werkzaam is. "Maar dat zit nog in een hele vroege fase. Bovendien gaat dat eigenlijk alleen over onze sales-organisatie. Daar hopen we stappen in de zetten, maar zoals gezegd zijn het gesprekken en is er nog niets concreet."
PEC Zwolle heeft de afgelopen jaren op sportief gebied een enorme ontwikkeling doorgemaakt, maar op commercieel gebied wist de club geen gelijke tred te houden. Enkele maanden geleden nam PEC Zwolle afscheid van algemeen directeur Edward van Wonderen en sindsdien wordt gezocht naar een opvolger. Visser: "We hebben ook een serieuze kandidaat. Die heeft veel met de regio en de gesprekken zijn tot nu toe heel positief. Maar de naam houden we nog geheim."
Voorzitter Visser gaf aan dat PEC Zwolle ook tijdens de nieuwjaarsreceptie later vandaag (woensdag) niet de naam van de nieuwe commercieel directeur zal prijsgeven: "We laten ons nu niet ineens leiden door de geruchten en paniekverhalen die nu opduiken. We blijven bij PEC rustig."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.