Nieuws

Koningsdag vier je met RTV Oost

Koningsdag vier je met RTV Oost
Koningsdag vier je met RTV Oost © ANP
Overijssel viert Koningsdag en RTV Oost is erbij. De RTV Oost verslaggevers trekken de hele dag door de provincie om de sfeer te proeven. Radio Oost kleurt oranje en op TV Oost zie je ’s avonds de hoogtepunten in Koningsdag Overijssel. En natuurlijk volg je alles ook op de social mediakanalen van de omroep.

Oranje Bingo

In het radioprogramma Goeiemorgen Overijssel speelt Bert van Losser met luisteraars de Oranje Bingo. Iedereen kan meespelen en kans maken op leuke prijzen. Een gratis oranje-bingokaart vind je hier. Goeiemorgen Overijssel hoor je van 09.00 tot 13.00 uur op Radio Oost. De uitzending is ook via TV Oost te volgen.

Rad van Oranje

Wie weet het meest van het koningshuis en oranje tradities? In het radioprogramma Goeiemiddag Overijssel bepaalt Marcel Spijkerman met een draai aan het Rad van Oranje welke vraag beantwoord moet worden. Weet jij het antwoord? Dan zijn er mooie prijzen te winnen. Goeiemiddag Overijssel hoor je van 13.00 tot 17.00 uur op Radio Oost. De uitzending is ook via TV Oost te volgen.

Koningsdag Overijssel

Hoe viert Overijssel Koningsdag? Alle feestelijke hoogtepunten van de dag zie je ’s avonds op TV Oost in een uitgebreide samenvatting. De eerste uitzending is om 17.05 uur, deze wordt daarna elk uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.