Nieuws

Vrouw (34) om het leven gekomen bij frontale aanrijding met vrachtwagen op N50 bij Kampen

Vrouw en kind omgekomen bij frontale aanrijding op N50 bij Kampen
Vrouw en kind omgekomen bij frontale aanrijding op N50 bij Kampen © News United / Stefan Verkerk
Bij een frontale aanrijding op de N50 bij Kampen is vanmiddag een vrouw om het leven gekomen. Het gaat om een 34-jarige vrouw uit Kampen. Dat meldt de politie. Een vrachtwagen en een personenauto botsten frontaal op elkaar ter hoogte van het viaduct met de Buitenbroeksweg bij Kampen Zuid.
In de auto zaten ook twee kinderen, die zijn gewond geraakt. Zij zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen onder begeleiding van een arts van de opgeroepen traumahelikopter.
De hulpdiensten waren met veel voertuigen aanwezig op de N50
Het is nog niet bekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De politie doet onderzoek. Door het ongeluk is de N50 was tot 17 uur in beide richtingen dicht tussen Hattemerbroek en Ens.

'Dit is hartverscheurend'

De gemeente Kampen reageert desgevraagd op het ongeluk door te zeggen dat er onverkort wordt doorgegaan met de inzet en steun voor een veilige N50. Burgemeester Sander de Rouwe: “Onze gedachten gaan nu uit naar de familie en andere nabestaanden na het dodelijke ongeval op de N50. Dit is hartverscheurend. Iedere dode in het verkeer is er een teveel; iedere gewonde wil je voorkomen. De schok bij iedereen die dit moet meemaken, is onvoorstelbaar. Familie, omstanders én hulpdiensten."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.