nieuws

Verhoek: "Het zijn geen goede jaren geweest, moet weer aan voetballen toekomen"

Wesley Verhoek hoopt bij Go Ahead Eagles vooral het plezier weer terug te vinden in het voetbal. De buitenspeler, die wordt gehuurd van Feyenoord, staat al bijna vier jaar stil en kwam nauwelijks aan spelen toe bij FC Twente en Feyenoord.
Verhoek wil afrekenen met die matige periode en is naar eigen zeggen fit om zondag al te spelen. De 28-jarige aanvaller speelde echter zijn laatste officiële wedstrijd in de voorronde van de Champions League, een paar maanden geleden. "Maar ik ben fit. Ik heb elke dag getraind en mijn wedstrijden meegepikt bij de beloften van Feyenoord. Het is aan de trainer."

ADO Den Haag

Verhoek leek deze transferperiode aanvankelijk terug te keren naar ADO Den Haag. "Denk dat de keuze voor Go Ahead voor velen een verrassing was. Ik had ook een heel goed gesprek met Henk Fräser (trainer ADO Den Haag red.). Maar iemand van het bestuur daar hield mijn komst tegen. Het contact met Foeke Booy was ook goed en ze spelen hier ook 4-3-3", besluit Verhoek. Komende zondag kan hij al zijn debuut maken bij de Deventer club. Dan ontvangt Go Ahead Eagles uitgerekend ADO Den Haag in de Adelaarshorst.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.