nieuws

11 zoutzakken bij stadion Heracles Almelo, teleurgestelde supporters: stel die maar op

Teleurgestelde supporters hebben gisteren elf zakken zout bij het stadion van Heracles Almelo gelegd. Op een briefje schrijven ze: "stel die maar op".
Gisteravond werden de zakken zout gevonden bij de hoofdingang van het Polman Stadion in Almelo, meldt HNDB Almelo. Op een briefje aan de deur staat: "Heer Stegeman, hier heeft u 11 zakken zout. Stel die maar op vrijdagavond. Die hebben meer inzet dan die omhooggevallen broodvoetballers van zondag. Getekend: Zwaar teleurgestelde supporters."

Derby FC Twente

Heracles ging in de eerste wedstrijd na de winterstop hard onderuit tegen Exelsior, de ploeg uit Almelo verloor dat duel thuis met 3-0. Deze week bleek dat maar liefst vier spelers zich in de ziekenboeg hebben moeten melden. En dat terwijl vanavond de derby tegen FC Twente op het programma staat.
De actie met de zoutzakken krijgt wisselende commentaren op de Facebook-pagina van HNDB Almelo. Waar velen de humor er wel van inzien, zijn er ook supporters die vinden dat je als echte fan je club altijd moet blijven steunen.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.