nieuws

Overijssel Vandaag vanaf 2 februari in nieuw jasje

Karen Eshuis
Karen Eshuis © RTV Oost/Marc Willighagen
Het dagelijkse TV Oost-programma ‘Overijssel Vandaag’ zal vanaf maandag 2 februari in een nieuwe stijl te zien zijn. Het programma, dat 40 minuten zal gaan duren, zal nóg sterker op de actualiteit in Overijssel inspelen en ruimschoots aandacht schenken aan achtergronden, gezondheid, cultuur, politiek en sport in de regio. Bovendien is de huisstijl van TV Oost opgefrist, de zender trekt een nieuw jasje aan.
Eindredacteur Mario van Santen: “Het wordt een zeer gevarieerd magazine met ruimte voor nieuws, achtergronden, sfeerreportages en spetterende live-bijdragen uit de provincie. Interessante gasten schuiven aan met goede verhalen, die qua actualiteit een grote relevantie hebben en als er aanleiding voor is, kijken we met een knipoog naar mensen, gebeurtenissen, evenementen en alle gebieden die een mens interessant vindt. Bij al die verhalen zoeken we vooral naar Overijssel, mensen en emotie, en dat in de breedste zin van het woord.”

Karen Eshuis nieuw gezicht

Karen Eshuis (31) is de vaste presentatrice van ‘Overijssel Vandaag’ en is daarmee het nieuwe gezicht van RTV Oost. Ze werd geboren in Hengevelde en vertrok op 17-jarige leeftijd naar Utrecht om journalistiek te studeren. Na een intensieve internationale carrière keert Karen nu terug naar Overijssel en is ze elke werkdag te zien met Marijke Brouwer aan haar zijde als redacteur sociale media. Sarah de Geest is vaste stand-in voor Karen Eshuis terwijl de weekendeditie gepresenteerd gaat worden door Hester van den Top. Alle programma-informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.