nieuws

Ook 15-jarige jongen en 40-jarige man aangehouden voor dodelijk steekpartij Almelo

Nieuwe aanhoudingen steekpartij Almelo
Nieuwe aanhoudingen steekpartij Almelo © Bert Kamp
De politie heeft twee nieuwe verdachten aangehouden voor de dodelijke steekpartij in Almelo afgelopen zaterdag. Het gaat om een 40-jarige man en een 15-jarige jongen uit Almelo.
De politie kreeg vrijdagnacht de melding dat er een vechtpartij gaande was in een woning aan de Sluitersveldssingel. Een 45-jarige man raakte zo ernstig gewond dat hij ter plekke aan zijn verwondingen overleed. Drie anderen raakte ook gewond.

Verdachte lag in ziekenhuis

Eén van de gewonden is de 40-jarige man die vandaag is aangehouden. Hij werd vandaag ontslagen uit het ziekenhuis en is daarna direct overgebracht naar de penitentiaire inrichting in Scheveningen.
Drie andere verdachten uit Almelo zitten nog vast. De rechter-commissaris verlengde gisteren hun voorlopige hechtenis met veertien dagen. Een 16-jarige jongen, die vrijdagnacht ook aangehouden werd, is maandagavond naar huis gestuurd, maar blijft nog wel verdachte in het onderzoek.

Forensisch onderzoek

Het Team Grootschalige Opsporing van de politie doet onderzoek in de zaak. Momenteel wordt er nog steeds forensisch onderzoek gedaan in de woning.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.