Overig

Behind the scenes | Reportages maken bij Rob Harmeling en in het FBK Stadion

Opnames SpecialTV in het FBK-stadion
Opnames SpecialTV in het FBK-stadion © RTV Oost
Voor de eerste aflevering gingen verslaggevers Michel de Leest en Edwin Finke op bezoek bij oud-wielrenner Rob Harmeling. Voor de Maartensfoundation heeft hij in een pand in Apeldoorn een expositie georganiseerd met werken van onder anderen Edo Maas, Erik Neimeijer en Monique Velzeboer.
Sportverslaggevers Marcel Giessen en Adrie Karsenberg waren deze week te vinden op de Sintelbaan van het FBK Stadion in Hengelo. Daar paraderen straks de sporters tijdens de openingsceremonie van de Special Olympics, wordt het vuur ontstoken en wordt er natuurlijk gesport. Onze verslaggevers namen een kijkje in het zenuwcentrum.
Uiteraard waren entertainmentverslaggevers Michel de Leest en Edwin Finke op het Bevrijdingsfestival Overijssel. Daar trokken ze rapper en zanger Diggy Dex voor de camera voor een paar vragen.

SpecialTV

Deze reportages zie je in de eerste aflevering van SpecialTV. Daarnaast schuiven springruiter en ambassadeur van de Special Olympics Jeroen Dubbeldam en oud-zaalvoetballer Johan de Bever deze week aan in de studio.
Special TV zie je vanaf zaterdag 7 mei wekelijks op TV Oost om 17.30 uur. De uitzending wordt daarna elk uur herhaald. Special TV is een samenwerking tussen Zorginstelling Aveleijn, Patchanka Producties, de regionale omroep van Overijssel RTV Oost en de organisatie van de Special Olympics Nationale Spelen. Het programma-idee is ontwikkeld door Willie Oosterhuis. Professionele en persoonlijke begeleiding vanuit deze partners is gegarandeerd, zodat het programma in een voor het team veilige omgeving gemaakt kan worden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.