Nieuws

Beelden van overval in Deventer, supermarktmedewerker kijkt in loop van vuurwapen

Wie weet meer over deze overvaller?
Wie weet meer over deze overvaller? © Onder de Loep
Wie weet meer over de overval bij Albert Heijn in winkelcentrum Colmschate in Deventer? Een overvaller jaagt een medewerker van de supermarkt de stuipen op het lijf als hij een vuurwapen op het personeelslid richt. De politie is nog op zoek naar de overvaller.
De overval was op vrijdag 15 april rond 21:00 uur. De gemaskerde man liep de winkel binnen en bedreigde het personeel met een vuurwapen en eiste geld. Daarna ging hij er met de buit vandoor richting de Grote Ratelaar.

Signalement

De overvaller wordt tussen de 20 en 30 jaar oud geschat. Hij heeft een lichte huidskleur, is rond de 1 meter 80 lang en droeg die dag een joggingbroek en een jas van het merk Canada Goose. Verder sprak hij Nederlands. Hij heeft opvallende schoenen aan, mogelijk zegt iemand dit wat.

Route

De politie weet van getuigen dat hij na de overval met bivakmuts nog op is weggerend. Het is niet bekend wanneer hij de muts heeft afgedaan, dus mogelijk zijn er camera’s in de omgeving die hem zonder bivakmuts op hebben gefilmd. Daarom een speciale oproep aan iedereen in de omgeving van de Flora, Fonteinkruid of Grote Ratelaar: heb je camerabeelden of dashcambeelden waar iemand op staat die overeenkomt met de beelden of voldoet aan het signalement? Dan komt de politie graag met je in contact.

Tips?

  • Bel meteen de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis nummer)
  • Stuur politie Deventer een privébericht op Facebook
  • Gebruik het tipformulier
  • Wil je liever anoniem informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000
  • Anoniem tippen op internet kan via deze link
Onder de Loep is een samenwerkingsverband tussen de politie, het Openbaar Ministerie en RTV Oost
Onder de Loep is een samenwerkingsverband tussen de politie, het Openbaar Ministerie en RTV Oost © Onder de Loep

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.