Betaald voetbal

PEC Zwolle gooit na degradatie organisatie op de schop

PEC Zwolle druipt af na de nederlaag bij Sparta Rotterdam
PEC Zwolle druipt af na de nederlaag bij Sparta Rotterdam © Orange Pictures
De Raad van Commissarissen van PEC Zwolle is vrijdagavond met een plan en een grondige evaluatie naar buiten gekomen. Dit alles moet in het teken staan om de kans op een terugkeer in de Eredivisie te maximaliseren.
Ten eerste zal er een evaluatie en een herstructurering van het bestuur (RVC, Stichtingsbestuur, Directie en Managementteam) plaatsvinden. Ook zal er een sanering van de kosten en additionele investeringen nodig zijn, met als belangrijkste doel om voldoende middelen over te houden voor een kwalitatief goede selectie en jeugdopleiding.
De degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie heeft er ook voor gezorgd dat er een herstructurering van de organisatie nodig is. Daarnaast dient ook het ondernemingsplan 3.0 te worden aangepast.

Verlaging seizoenkaarten

De supporters van PEC Zwolle hebben de club dit seizoen door dik en dun gesteund. De RVC meldt dat de supporters tijdens de komende seizoenkaartcampagne verschillende opties hebben om komend seizoen de club te steunen. Daarnaast heeft de RVC besloten om de prijzen van de seizoenkaarten komend seizoen te verlagen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.