Overige sporten

Het Ravijn te sterk voor UZSC in eerste duel kwartfinale play-offs

Jorrit Aanstoot van Het Ravijn
Jorrit Aanstoot van Het Ravijn © Orange Pictures
Het Ravijn is de kwartfinale van de play-offs goed begonnen. In Nijverdal stond het eerste van het best-of-drie duel op het programma en de thuisploeg was met 12-9 te sterk voor UZSC.
Twee weken geleden schakelden de Utrechters Het Ravijn nog uit in de halve finale van het bekertoernooi en dus was Het Ravijn gewaarschuwd. De thuisploeg begon goed aan het duel en stond na het eerste kwart op een 4-3 voorsprong. Die voorsprong was bij rust verdubbeld: 8-6.
In het derde kwart kwamen de bezoekers weer wat terug in de wedstrijd en stond het scorebord op 9-8. In het laatste kwart was de ploeg uit Nijverdal echter de sterkste en het won uiteindelijk met 12-9.

Programma

Morgen staat het tweede duel op de planning. Om 19:30 uur start het duel in Utrecht. Mochten de Utrechters morgen winnen dan volgt er zondag in Nijverdal een derde wedstrijd.