Overige sporten

Zaaloverzicht: Landstede Hammers mist finale play-offs, heren Ravijn naar halve finales

Landstede kan titel vergeten
Landstede kan titel vergeten © Oranhge Pictures
De basketballers van Landstede Hammers zijn niet langer in de race om de landstitel. Het verloor vanavond ook de derde wedstrijd van de best-of-5 in de halve finale van de play-offs van ZZ Leiden.
Leiden begon goed en won het eerste kwart met 23-14. Bij rust was het 41-30 en leek Leiden op weg naar een makkelijke zege, maar een goed derde kwart zorgde voor een volledige terugkeer van de Zwollenaren: 51-50. In het vierde en laatste kwart bleef het spannend, maar trok Leiden met 71-69 aan het langste eind. Voor Landstede resten nu alleen nog de BNXT play-offs. Daarin stroomt het in in de derde ronde.

Ravijn naar halve finales

De waterpolomannen van Het Ravijn plaatsten zich voor de halve finales van de play-offs. Gisteren won het al met 12-9 van UZSC in Nijverdal en vanavond was het in Utrecht met 15-14 ook de betere. Daarmee was de best-of-3 beslist.

Regio Zwolle verliest strijd om plek drie

Regio Zwolle verloor de strijd om plek drie in de Eredivisie. De volleybalsters uit de provinciehoofdstad verloren met 3-2 van VC Sneek, dat vorige week al met 3-0 te sterk was, en eindigen dus als vierde. Set-Up'65 sloot het seizoen af met een zege op Voltena in de B-groep.

Kwiek onderuit

De handbalsters van Kwiek verloren de eerste wedstrijd in de strijd om plek zeven in de Eredivisie van Volendam met 30-26. Volgende week is de return in Raalte.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.