Amateurvoetbal

HHC Hardenberg stijgt naar tweede plaats dankzij winst tegen Quick Boys

Clubtopscorer Jesper Drost van HHC Hardenberg scoorde tegen Quick Boys
Clubtopscorer Jesper Drost van HHC Hardenberg scoorde tegen Quick Boys © Orange Pictures
HHC Hardenberg is naar de tweede plek in de Tweede Divisie gestegen dankzij een overwinning tegen Quick Boys. De ploeg van Bert van Hunenstijn won in eigen huis met 3-1. In de slotfase werd het verschil gemaakt.
De openingsfase was vermakelijk met een kans voor beide ploegen. Het was HHC Hardenberg dat op voorsprong kwam via smaakmaker Jesper Drost. Het was alweer de dertiende goal van de clubtopscorer. Quick Boys speelde slordig en HHC leidde bij rust met 1-0.

Spektakel in slotfase

Na ruim een uur werd de gelijkmaker van Quick Boys afgekeurd vanwege buitenspel. Vijf minuten later was het weer raak voor de bezoekers en dat doelpunt telde wel. Tommy Bekooij kreeg de goal op zijn naam.
Kort daarna werd voor de tweede keer een goal van Quick Boys afgekeurd en weer was buitenspel de reden. Terwijl Quick Boys aanspraak maakte op de voorsprong, viel de 2-1 aan de andere kant van het veld via Danny Bouws in de 81ste minuut. Quick Boys moest in de slotfase verder met een man minder door een rode kaart voor Nigel Ogidi-Nwankwo voor een overtreding. Rob van der Leij besliste vervolgens het duel met zijn tiende treffer van het seizoen.

Stand en statistieken

Bekijk hier de andere uitslagen, stand en het programma in de Tweede Divisie en hier de statistieken van de spelers van HHC.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.