Betaald voetbal

Jan Streuer wil Michel Vlap behouden en twijfelt over aanblijven Wout Brama

Jan Streuer wil Michel Vlap nog een jaar in Enschede houden
Jan Streuer wil Michel Vlap nog een jaar in Enschede houden © Orange Pictures
Het is nog maar de vraag of Wout Brama komend seizoen nog voor FC Twente speelt. Dat liet technisch directeur Jan Streuer zondagmorgen weten bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN.
"Brama zit in een moeilijke situatie en is weinig fit geweest. We kunnen het ons niet permitteren om te beginnen met een niet fitte speler, want hij neemt een plaats in", laat Streuer weten. Brama kwam dit seizoen tot negen wedstrijden, maar krijgt volgens Streuer naar alle waarschijnlijkheid nog wel een kans in de voorbereiding: "Ik denk dat hij meedoet in de voorbereiding, maar dan moet hij laten zien dat hij fit is. Als we een versterking op het oog hebben, doen we dat misschien wel. Wout begrijpt dat volkomen. Hij begrijpt ook dat hij een plaats inneemt"

Vlap

Michel Vlap werd dit seizoen gehuurd van Anderlecht en Jan Streuer zou de middenvelder graag nog een jaar naar Enschede halen: "We gaan het wel proberen. Hij heeft geen heel goed seizoen gehad, maar het is een geweldige jongen in de groep. We hebben vertrouwen dat hij beter kan, dus voor hem zou het goed zijn om te blijven. Anderlecht wil waarschijnlijk geld zien. Ze hebben acht miljoen voor hem betaald, maar dat gaan ze nooit krijgen. Het is beter dat hij nog een jaar blijft spelen en dan verkocht wordt."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.