Betaald voetbal

Finn Stokkers definitief voor drie seizoenen naar GA Eagles

Stokkers hier nog in actie tegen zijn nieuwe teamgenoot Gerrit Nauber
Stokkers hier nog in actie tegen zijn nieuwe teamgenoot Gerrit Nauber © Orange Pictures
GA Eagles heeft Finn Stokkers eindelijk aan zich weten te binden. De aanvaller komt transfervrij over van RKC Waalwijk en tekent een contract voor drie seizoenen in de Adelaarshorst.
Stokkers, die bij RKC Waalwijk niet altijd kon rekenen op veel speelminuten, was uitgerekend de laatste weken op dreef bij de verrassing van de Eredivisie. Tijdens de laatste vier duels die hij deze maand voor RKC Waalwijk speelde, maakte hij drie treffers en was hij twee keer de aangever.
Paul Bosvelt en Finn Stokkers in hun nopjes met de verbinding
Paul Bosvelt en Finn Stokkers in hun nopjes met de verbinding © GA Eagles

Doelpunten

Ook tegen GA Eagles was hij trefzeker eerder dit seizoen. "Nee, scoren in Deventer is niet nieuw voor me", zegt de aanvaller op de website van zijn nieuwe club. “Ik hoop volgend seizoen vaak het net te vinden, alleen dan niet voor blauw-geel maar voor rood-geel."

Sfeer

"Van de eerdere wedstrijden die ik met Sparta Rotterdam, NAC Breda, Fortuna Sittard en RKC Waalwijk in een volle Adelaarshorst heb gespeeld, weet ik nog dat ik de sfeer in het stadion altijd geweldig vond. Dus ik kijk er enorm naar uit om de Eagles-supporters volgend seizoen achter mij te hebben staan."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.