Sport

Zondag in De Oosttribune: kampioenstopper Holten-SDOL en duels in tweede- en derde divisie

HHC Hardenberg reist af naar Scheveningen
HHC Hardenberg reist af naar Scheveningen © Orange Pictures
De eerste amateurkampioenen zijn inmiddels een feit in onze provincie en er gaan de komende weken tal van titels bijkomen. Aanstaande zondag staat het amateurvoetbal dan ook centraal in De Oosttribune.
In de tweede divisie neemt HHC Hardenberg het zaterdag op tegen Scheveningen. De goed presterende ploeg van Bert van Hunensteijn staat inmiddels knap tweede op de ranglijst, weliswaar tien punten achter aanstaand kampioen Katwijk. HHC heeft wat goed te maken, want eerder dit seizoen was Scheveningen mt 1-0 te sterk op De Boshoek.

Excelsior'31

De laatste drie wedstrijden gingen verloren voor Excelsior'31. De formatie uit Rijssen reist zaterdag af naar Zeeland, op zoek naar eerherstel. Daar wacht HSV Hoek. De eerste ontmoeting van dit seizoen leverde een 0-0 gelijkspel op.

Holten

In de vierde klasse G kan koploper Holten zondag theoretisch de titel opeisen. Op eigen veld wordt de topper gespeeld tegen SDOL, dat derde staat. De champagne kan enkel ontkurkt worden als Holten zelf een overwinning boekt en achtervolger Enter een nederlaag lijdt tegen Heeten.

TV Oost

Bovengenoemde samenvattingen zijn zondagavond te zien in De Oosttribune op TV Oost. De uitzending begint om 20.30 uur en wordt ieder uur herhaald.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.