nieuws

Drankrijders betrapt in Kampen, Deventer en Almelo, rijbewijzen ingenomen

Drankrijders betrapt
Drankrijders betrapt © iStock
De politie heeft de rijbewijzen ingenomen van vier dronken automobilisten. Het gaat om mannen uit Kampen, Deventer en Almelo.
De bestuurder uit Kampen spande met ruim drie promille de kroon. Hij werd gisteravond betrapt nadat hij op de IJsseldijk een geparkeerde auto had aangereden. De man is thuis opgehaald. 
In Deventer viel het rijgedrag van een 22-jarige man op. Hij reed slingerend over de Dapperstraat en blies na aanhouding één promille. Kort daarna moest op de Harderwijkerstraat een 20-jarige automobilist uit Deventer blazen. Ook hij had twee keer zoveel gedronken als is toegestaan.
In Almelo werd een 37-jarige drankrijder betrapt. Agenten wilden vannacht op de Ootmarsumsestraat een bestuurder van een auto controleren, maar die gaf extra gas en ging ervandoor. Na een achtervolging werd hij op de Sluitersveldssingel gedwongen te stoppen. Hij reageerde agressief en is meegenomen naar het politiebureau. Daar blies hij zo'n 2 promille. De politie kon zijn rijbewijs niet innemen, omdat de man die na een eerdere overtreding al kwijt was.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.