PVV Overijssel neemt afstand van beschuldigingen van PvdA in Hof van Twente

De PVV Overijssel zet zich af tegen wat zij noemt het 'PvdA-gestook' over een avond over de komst van ruim honderd vluchtelingen naar Goor.

De PVV is verontwaardigd dat de PvdA zelfs aangifte doet tegen PVV-lijsttrekker Edgar Mulder. Mulder zou een inwoner van Goor, die meer begrip wilde voor vluchtelingen, hebben toegebeten: "Jij hoort hier niet thuis", doelend op de Turkse achtergrond van de Gorenaar. Mulder spreekt dat tegen.

"Man maakte bezwaren van bewoners belachelijk"

Volgens Mulder maakte deze man de bezwaren van de bewoners belachelijk. De man zou het absurd hebben gevonden dat bewoners zich zorgen maakten over waardevermindering van hun huis en dat er mogelijk bloemen uit hun tuin vernield zouden worden. "Het is bijzonder pijnlijk dat de PvdA meteen weer discriminatie begint te roepen en niet ingaat op de legitieme problemen van burgers", aldus Mulder.

De PvdA in Hof van Twente vermoedt dat de aanwezigheid van de provinciale lijsttrekker van de PVV en zijn houding mogelijk verband houden met de aanstaande verkiezingen voor Provinciale Staten. Daar laat de PVV zich in haar verklaring niet over uit.

Meer over dit onderwerp:
PVV Edgar Mulder Goor vluchtelingen PvdA Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren