nieuws

Carnavalsoptocht Oldenzaal live te zien bij TV Oost

Carnavalsoptocht in Oldenzaal
Carnavalsoptocht in Oldenzaal © Cindy Hofhuis
TV Oost doet zondag 15 februari rechtstreeks verslag van de Grote Twentse Carnavalsoptocht in Oldenzaal. De live-uitzending is te zien vanaf 12.00 uur en begint met het carnavalsjournaal Nog Efkes.
Het carnaval in Oldenzaal is bekend om de goede sfeer en trekt elk jaar rond de 100.000 bezoekers naar 'Boeksoolstad'. TV Oost brengt de optocht in beeld met meerdere camera's. Kijkers en carnavalsvierders kunnen een 'tweet' in beeld laten plaatsen met #carnavalov of #tvoost.

Esther Rikken en Oene Loonstra

Presentatrice Esther Rikken verzorgt het commentaar bij het live tv-verslag. Zij wordt bijgestaan door Peter Kip, oud-voorzitter van de optochtcommissie van de Oldenzaalse carnavalsvereniging De Kadolstermennekes. Presentator Oene Loonstra loopt met de optocht mee en knoopt gesprekjes aan met carnavalsvierders.
Radio Oost doet via live flitsen verslag vanuit Oldenzaal. Een uitgebreide samenvatting van de Grote Twentse Carnavalsoptocht is zondagavond bij TV Oost te zien van 18.20 tot 20.00 uur. Maandag wordt de uitzending herhaald vanaf 11.00 uur.
Bekijk hier alle berichten over Carnaval 2015.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.