Nieuws

Bestuurder Range Rover van crash op A1 bij Bathmen aangehouden

Inzittenden ernstig gewond en busje total loss na ongeluk
Inzittenden ernstig gewond en busje total loss na ongeluk © News United / Rens Hulman
De politie heeft de bestuurder van de Range Rover Sport aangehouden die betrokken was bij het ongeval op de A1 bij Bathmen. Het gaat om een man van 31 uit Soest. Bij de crash op zaterdagochtend 23 april raakten een man en een vrouw uit Zeeland zwaargewond.
Op de A1 ter hoogte van Bathmen werden de inzittenden van een zwart busje van de weg gedrukt door de Range Rover. Het busje sloeg meerdere keren over de kop en belandde in de berm.

Slachtoffers hebben veel letsel

De 54-jarige vrouw die in het busje zat liep daarbij zeer veel letsel op. Ze had onder meer een gekneusd hart, gebroken ribben, een gebroken schouder, een klaplong en een gebroken nekwervel. De 66-jarige man had twee gebroken nekwervels en een gebroken schouder.
In het busje zat een dashcam, waarop de aanrijding te zien was. Nadat de politie meer beelden toonde van de Range Rover in Onder de Loep kwamen er tips binnen over de auto. Twee weken geleden kon de politie melden dat de auto was gevonden. Deze week is de bestuurder, een 31-jarige man uit Soest, aangehouden. De man wordt ervan verdacht het zware ongeluk te hebben veroorzaakt.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.