Nieuws

Politie zoekt nabestaanden van overleden man in Zwolle

De man droeg deze opvallende schoenen van Adidas
De man droeg deze opvallende schoenen van Adidas © RTV Oost / Onder de Loep
De politie is op zoek naar de nabestaanden van een man die is gevonden in Zwolle. Bij het Schevemolenpad trof de politie op vrijdag 20 mei een overleden man aan. Hij bleek zichzelf van het leven te hebben beroofd.
De politie heeft de identiteit van de man niet kunnen vaststellen, daardoor kunnen nabestaanden niet worden geïnformeerd. Door het vrijgeven van het signalement en foto's van de kleding die hij droeg hoopt de politie achter zijn identiteit te komen.

'Vermoedelijk slecht ter been'

De man heeft een lichte huidskleur en is tussen de 35 en 40 jaar oud. Hij is 1.83m lang en weegt ongeveer 95 kilo. Vermoedelijk was hij slecht ter been. De man heeft donker, half lang haar met slag en een donkere volle baard en snor. Hij mist enkele kiezen in zijn gebit. Ook heeft de man zichtbare littekens op zijn lichaam, onder meer op zijn linker pols, bij zijn linker elleboog en op zijn linker enkel.
Bekijk hier welke kleding de man droeg:

Tips?

Neem contact op met de politie Zwolle via 0900-8844, of geef informatie door via de gratis tiplijn 0800-6070. Vermeld dan dossiernummer 2022222411. Informatie online doorgeven kan hier.
Heb je na het lezen van dit artikel vragen of wil je met iemand praten, neem dan contact op met 113 zelfmoordpreventie of schakel je huisarts in.
Onder de Loep is een samenwerkingsverband tussen de politie, het Openbaar Ministerie en RTV Oost
Onder de Loep is een samenwerkingsverband tussen de politie, het Openbaar Ministerie en RTV Oost © Onder de Loep

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.