nieuws

Heracles Almelo is geen partij voor Willem II en verliest ruim

Heracles Almelo heeft geen punten over gehouden aan het duel met Willem II. In Tilburg werd de ploeg van trainer John Stegeman getrakteerd op een ruime nederlaag, 3-0.
De thuisploeg had in het begin van de wedstrijd het betere van het spel en dat resulteerde al snel in een doelpunt. Armenteros ontsnapte aan buitenspel en hij wist zijn voormalig werkgever pijn te doen door de 1-0 binnen te schieten. Heracles wist in de eerste helft vrijwel niets te creëren, de enige kans kwam op naam van Darri die na een goede actie in de handen van Lamprou schoot. Vijf minuten voor rust verdubbelde Willem II de score via Haemhouts.
Na rust konden Bruns en Cziommer in de kleedkamer blijven, zij werden vervangen door Avdic en Vujicevic. Willem II had ook in het tweede bedrijf het meeste balbezit. Enige kans van Heracles was van nieuwkomer Darri maar hij vergat af te drukken en de spanning terug te brengen. Uiteindelijk viel ook nog de 3-0 voor Willem II na een eigen doelpunt van Veldmate. Dat was ook het slotakkoord. Heracles Almelo blijft door het verlies op de zestiende plek staan in de eredivisie.
Willem II - Heracles Almelo 3-0
1-0 Armenteros (16)
2-0 Haemhouts (38)
3-0 Veldmate (83/ed)
Arbiter: Janssen
Geel: Cziommer, Vujicevic, Aktaou, DIjks, Armenteros
Willem II: Lamprou; Van der Struijk, D. Wuytens, Peters, Dijks; Haemhouts (Messaoud/71), S. Wuytens, Braber; Cabral (Sahar/75), Armenteros, Andrade (Ondaan/84).
Heracles Almelo: Telgenkamp, Breukers, Schenkeveld, Veldmate, Aktaou, Bruns (Avdic/46), Cziommer (Vujicevic/46), Fledderus, Darri, Weghorst, Linssen (Navratil/76).
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.