Nieuws

Dalfsenaar (22) heeft slecht nieuws voor pa na ritje in nieuwe BMW

Dalfsenaar (22) heeft slecht nieuws voor pa na ritje in nieuwe BMW
Dalfsenaar (22) heeft slecht nieuws voor pa na ritje in nieuwe BMW © Luciano de Graaf / News United
Er is weinig meer over van de nieuwe BMW 3 serie waarmee een Dalfsenaar (22) gisteravond op pad ging. Hij mocht in de auto van pa rijden, maar zag ter hoogte van Klarenbeek een knipperend lampje op z'n dashboard. Vanaf toen ging het hard.
"Ik reed op de snelweg en de auto gaf een storing aan van vermogensproblemen", zegt de Dalfsenaar. "Ik kon wel gewoon doorrijden. Toen ik in mijn achteruitkijkspiegel keek, zag ik een bende rook achter de auto. Niet snel daarna kwam er ook rook uit het dashboard.”

Net op tijd

De man zette de auto net op tijd stil bij een tankstation. "Toen ik uitstapte, sloegen de vlammen al uit de onderkant. Gelukkig heb ik al mijn spullen nog uit de auto kunnen halen, want binnen een paar minuten stond de hele auto in de fik."
"Ik weet niet wat er was gebeurd als ik niet over mijn schouder had gekeken. Gelukkig hoef ik daar niet over na te denken. Er stond best een stevig windje en binnen no time was er niets meer over van de auto."
De brandweer bluste de BMW, die volledig uitbrandde en door een bergingsbedrijf moest worden afgesleept. De vlammen sloegen ook uit naar de berm, maar het vuur breidde zich niet verder uit. Niemand raakte gewond.
Van de auto is weinig meer over
Van de auto is weinig meer over © Luciano de Graaf / News United

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.