nieuws

Verkeersinfarct in Deventer door problemen op A1

De problemen op snelweg A1 vanmorgen, hebben een verkeersinfarct tot gevolg in Deventer. Het verkeer in de stad staat compleet vast.
Het is een terugkerend probleem als er iets misgaat op de snelweg. Vanmorgen was dat een ongeluk op de A1 tussen Deventer en Apeldoorn.  Een auto met aanhanger botste daar op een bestelbus, waarbij de aanhanger over de kop is geslagen. De aanhanger was gevuld met zand en dat kwam op het wegdek terecht. Het verkeer kon er langs, maar slechts langzaam rijdend en dat leidde tot een file.
Eerder vanmorgen waren er ook al problemen op snelweg A1 staat tussen Deventer en Apeldoorn. Er stond een lange file na een ongeluk ter hoogte van Beekbergen. De file was op het hoogtepunt 17 kilometer lang. Bij het ongeluk waren in ieder geval drie vrachtwagens betrokken. De rechterrijbaan was afgesloten voor verkeer.
Verkeer dat via de binnenstad van Deventer probeerde om te rijden, liep vast in de stad. Het verkeer dat vanuit Deventer via de autobaan naar Apeldoorn wilde, kon ook niet verder. Omdat het nauwelijks mogelijk is om de snelweg op te komen. Onder meer op de Wellekade stond het verkeer muurvast.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.