nieuws

Go Ahead Eagles over tot orde van de dag na incident met polletje

Bij Go Ahead Eagles is het vizier op de wedstrijd tegen PEC Zwolle gericht na het incident met het graspolletje tegen Ajax. Doelman Mickey van der Hart miste in de 88e een terugspeelbal door een graspolletje waardoor de Eagles met 1-2 verloren.
Van der Hart was zondag na de wedstrijd openhartig en teleurgesteld in de media, maar wordt op de dag na de wedstrijd door de club in de luwte gehouden. Dat geldt ook voor groundsman Ron Reurink, verantwoordelijk voor de grasmat bij de Eagles. Onder meer het programma Man Bijt Hond en De Telegraaf wilden de ongelukkige doelman met bijzondere acties steunen. Maar Go Ahead Eagles en de doelman gaan liever over tot de orde van de dag; de voorbereiding op de wedstrijd tegen PEC Zwolle.

'Polletje' gesprek van de dag

Bij de traditionele uitlooptraining op maandagochtend verschenen ook geen supporters langs de lijn. Maar dat wijkt niet af van het standaardbeeld op maandagochtend. In de stad en de straten rondom stadion De Adelaarshorst was 'het polletje' nog wel het gesprek van de dag. Net als op sociale media. De meningen over Mickey van der Hart zijn daarbij wisselend. De één geeft hem de schuld, anderen pleiten hem vrij.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.