nieuws

Negende aanhouding in onderzoek naar steekpartij in Almelo

Dode bij steekpartij aan Sluitersveldsingel Almelo
Dode bij steekpartij aan Sluitersveldsingel Almelo © Fotopersbureau Bert Kamp
De politie heeft opnieuw een aanhouding verricht in het onderzoek naar een steekincident in een woning aan de Sluitersveldssingel. Vandaag werd een 26-jarige man uit Almelo aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de geweldpleging. Het is de negende aanhouding in deze zaak.
Een 45-jarige man uit Almelo kwam in de nacht van vrijdag op zaterdag 24 januari om het leven bij het steekincident. Sindsdien zijn tot vandaag acht personen uit Almelo aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een vechtpartij in een woning waarbij ook werd gestoken. Naast de vandaag aangehouden man zitten er drie verdachten op dit moment nog vast; mannen uit Almelo van 20, 40 en 44 jaar oud.
Bij het incident raakten vier personen gewond. Een van hen overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Drie anderen werden voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht en zijn na behandeling en ontslag aangehouden.
De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing ingezet om te onderzoeken wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld en wat de rol is geweest van elke verdachte in het geheel. Dit onderzoek is nog in volle gang.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.