nieuws

Bioscopen afgeladen vol met vrouwen vanwege première film Vijftig Tinten Grijs

Duizenden vrouwen, afgeladen volle bioscoopzalen. Overijssel heeft geweten dat de film Fifty Shades of Grey in première is gegaan.
De film vijftig tinten grijs is geïnspireerd op de bestseller van E L James en gaat over de relatie tussen een 27-jarige miljardair, Christian Grey, en een studente. Het boek groeide uit tot een wereldwijd fenomeen en kreeg ook twee vervolgen. De trilogie is in 52 talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 90 miljoen exemplaren verkocht. Vooral bij vrouwen is het boek erg populair.

Duizenden vrouwen

Bioscopen in Overijssel speelden er op in door voor de première een speciale vrouwenavond te organiseren. Bij Wolff Cinestar in Enschede was de boel vanavond uitverkocht. In de tien zalen kwamen 2700 vrouwen de spraakmakende film bekijken. Zij konden op de foto met Mr Grey en kregen een 'goodiebag'. 
Ook in Kampen was de Ladies Night uitverkocht. Daar werden de 360 vrouwelijke bezoekers tijdens de pauze ook nog eens getrakteerd op de show van een stripper, meldt De Stentor. Omdat de vrouwenavond zo snel was uitverkocht, volgen er de komende weken nog extra Ladies Nights. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.