nieuws

Derde inbraak op rij bij Jeugdzorg in Hengelo; inbrekers zijn gefilmd

Bij bureau Jeugdzorg in Hengelo is drie keer in korte tijd ingebroken. Er zijn computers, laptops en telefoons gestolen. Opvallend is dat de inbraken steeds werden gepleegd als er net nieuwe apparatuur in het kantoor was.
Van de laatste inbraak op maandag 26 januari zijn door de politie bewakingsbeelden naar buiten gebracht. De inbrekers weten goed waar ze moeten zijn en ze weten ook waar de bewakingscamera hangt. Die wordt met een doos afgedekt, maar niet goed genoeg want de inbrekers zijn toch nog te zien.

Vrouw in kleine blauwe auto tijdens inbraak

Tijdens de inbraak op maandag 26 januari rond 18.45 uur stond er een blauwe kleine auto bij de achteringang van bureau Jeugdzorg aan de Bornsestraat in Hengelo. Het is waarschijnlijk een Citroën Saxo of een Peugeot 106. In de auto zat een vrouw van ongeveer veertig jaar oud te wachten. Ze heeft donkerblond stijl haar.
Wie weet meer over de vrouw in combinatie met de auto? Wie herkent de inbrekers. Ze zijn gemaskerd, maar misschien zijn ze aan hun postuur, kleding of de manier van lopen te herkennen. Wie weet er meer over nieuwe computers, laptops en telefoons die te koop worden aangeboden? Bel de politie met uw informatie. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.