nieuws

Vrouwen op straat beroofd in Hengelo en Enschede

Er zijn opvallend veel straatroven in Twente deze periode. Afgelopen week zijn in Hengelo en in Enschede twee vrouwen hun tassen met inhoud kwijtgeraakt bij een beroving.
Zaterdag 7 februari werd rond 20.00 uur 's avonds een vrouw op het Burgemeester Jansenplein bij het stadhuis van Hengelo beroofd. Twee mannen op een scooter reden voorbij toen ze langs de fontein liep. Ze gristen haar handtas van haar schouder en reden lachend weg in de richting van de Deldenerstraat. De twee reden op een blauwe scooter, ze hadden allebei een blanke huidskleur en waren beiden ongeveer 18 jaar oud. De ene had een normaal postuur en de ander een slank postuur. De bestuurder van de scooter droeg een donkere jas en de man die achterop zat had een mosgroene jas met een bontkraag aan de capuchon aan, droeg een donkerblauwe spijkerbroek, een donker petje en had witte sportschoenen met een zwart werkje aan.

Ook straatroof bij Westerbegraafplaats Enschede

Bij de straatroof deze week aan de Hengelosestraat bij de Westerbegraafplaats in Enschede werd een tas van het stuur van een fietsende vrouw gerukt. De vrouw viel en raakte gewond. De daders reden op een donkerkleurige scooter zonder verlichting en reden weg in de richting van Twekkelerveld. Eén van hen droeg een helm met een verticale lichtgevende streep. Wie heeft meer informatie en helpt de politie de daders te vinden?

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.