nieuws

Dario Vujicevic maakt rentree in basis bij Heracles Almelo

Dario Vujicevic keert zaterdag terug in de basis bij Heracles Almelo. De middenvelder krijgt in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord de voorkeur boven Simon Cziommer.
Het is de eerste basisplaats in ruim anderhalf jaar tijd voor Vujicevic, die vanwege verschillende blessures lange tijd aan de kant stond. "Hij is een aantal keren prima ingevallen en nu is het tijd voor een basisplaats", motiveert trainer John Stegeman zijn keuze. "Dario is een uitstekende speler en ik heb het altijd betreurd dat hij er zolang uit is geweest. Ik vind dat hij ons voetballend beter maakt op die positie."

Professioneel opgepakt
Verder maakt Bram Castro zijn debuut onder de lat bij Heracles. Zoals gisteren duidelijk werd is hij voorlopig de eerste doelman bij de Almeloërs, in plaats van de gepasseerde Dennis Telgenkamp. Stegeman: "Dennis was wel teleurgesteld over deze beslissing, maar heeft het daarna professioneel opgepakt. Dat is ook het enige antwoord dat hij kan geven om het team verder te helpen, want we hebben niks aan een teleurgestelde Dennis. Hij moet nu snel de draad weer oppikken en dat gaat hij ook doen."

Knop omgezet
Omdat ook Oussama Tannane nog eens uit de selectie werd gezet, was het een roerige week in Almelo. "Het begin van de week was niet leuk", weet Stegeman. "Zoiets heeft toch een impact op de groep, terwijl de spelers er eigenlijk niet onder mogen lijden. Maar we moeten door. We hebben de knop omgezet en nu hebben we weer veel energie om ertegenaan te gaan. We moeten het beste uit elkaar halen en daar gaan we morgen mee beginnen."
Het duel in het Polman Stadion begint zaterdag om 18.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.