nieuws

Artiesten RTV Oost Oktoberfest 2015 bekend

Op zaterdag 10 oktober is er weer een RTV Oost Oktoberfest in de Evenementenhal Hardenberg. De voorverkoop is gestart op www.evenementenhal.nl en de artiesten zijn bekend.

Line up

Die Zillertaler
De meest legendarische groep uit het Zillertal komt naar Hardenberg! Wie kent hun wereldwijde megahit ‘Der liebe Gott muss a Tiroler sein’ nou niet? Flori, Toni, Werner, Erwin en Helli zullen de Evenementenhal in Hardenberg op zijn grondvesten laten schudden met een onvervalste ‘Zillertaler Musi!’
Die Feldberger
Een van de meest geboekte en zeker een van de bekendste partybands van Duitsland komt naar het Oktoberfest! Die Feldberger weten ieder feest op z’n kop te zetten. Hun grootste hits? ‘Fahrende Musikanten’ en natuurlijk ‘Schwarzwald Marie’! Laat de beste entertainer van Duitsland – Hansy Vogt – maar schuiven!
Melissa Naschenweng
Ze wordt in Oostenrijk al liefkozend de vrouwelijke Marc Pircher genoemd. Overal waar Melissa en haar Steierischer Harmonika komt is party gegarandeerd. Ze treedt tegenwoordig zij aan zij op met Andreas Gabalier, Hansi Hinterseer en andere grootheden. Daar hoeft ze zich niet voor te schamen; ze is zelf uitgegroeid tot een heuse grootheid in de Schlager en Volksmusik!
Geri der Klostertaler
Vijfendertig jaar stond hij samen met Die Klostertaler op de bühne. Na het stoppen van deze groep is Geri zeer succesvol solo verder gegaan. Alle hits van de Klostertaler komen voorbij als Geri op het podium staat! ‘Halleluja’, ‘Der längste nacht der Welt’, ‘Alles OK’… het multitalent van Die Klostertaler slingert al deze hits de zaal in samen met alle muziekinstrumenten die hij bespeelt! En dat zijn er héél wat!
Romy aus Bayern
Romy was al vaker te gast op het RTV Oost Oktoberfest. Ze duikt het publiek in, staat op de tafels en begint een polonaise die zijn weerga niet kent. Wij zeggen maar zo; We hebben Romy niet voor niets opnieuw gevraagd het publiek te verwennen met mega-Stimmung tijdens het Oktoberfest.
Andreas Hastreiter
Hij deed mee aan de ARD uitzending van ‘Immer Wieder Sonntags’ en won aan het eind van de zomer de titel ‘Musikantenkönig’. Sindsdien zit zijn carrière flink in de lift. Hij deed grote tournees dwars door Duitsland en trad op in alle grote televisieprogramma’s op de Duitse en Oostenrijkse televisie. Andreas Hastreiter is een 100% Bayerischer muzikant. Hij weet precies wat Oktoberfest zijn moet!
Liane
Ze is uitgeroepen tot meest belovende talent van 2015 door de WDR4, SWR4 en won een Smago-Award voor beste Talent 2014. Liane weet het publiek te verrassen met een super optreden! Ze komt op het Oktoberfest laten zien waarom ze de titel ‘beste talent 2014’ méér dan verdient!
Günther Sturm
Net als Romy, was ook Günther Sturm al vaker op het Oktoberfest. Dat hij opnieuw uitgenodigd is, is dan ook geen toeval. Het publiek en de organisatie willen gewoonweg weer een heuse ‘Sturm’ op het podium en in de Evenementenhal! De Party-Schlager-Koning van Oostenrijk wordt ook dit jaar gewoon weer ingevlogen vanuit Karinthië!
Eschländer Kapel (huiskapel)
Een Oktoberfest zonder huiskapel gaat natuurlijk niet. De Eschländer Kapel uit Hellendoorn is er ook in 2015 bij om iedereen op te warmen met de fijnste blaasmuziek!

Presentatie

De presentatie wordt weer verzorgd door Dorothy Oosting en Wijbrand van der Sande.  RTV Oost maakt meerdere tv-programma’s van deze avond.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.