nieuws

Hidde ter Avest opnieuw in de basis bij FC Twente

Hidde ter Avest
Hidde ter Avest © Pro Shots
Hidde ter Avest is zondag de vervanger van de geblesseerde Cuco Martina in de uitwedstrijd van FC Twente in de Amsterdam ArenA tegen Ajax.
De talentvolle A-junior is door trainer Alfred Schreuder overgeheveld naar de eerste selectie waarvan hij ook de rest van dit seizoen deel zal uitmaken. Er zal verder niet veel veranderen in het team ondanks de nederlagen tegen ADO Den Haag en Excelsior.

Kritiek

Schreuder, die forse kritiek kreeg van de eigen aanhang, hoopt tegen Ajax op een wedstrijd waarin zijn ploeg meer ruimte zal krijgen om te voetballen dan in de afgelopen twee duels. FC Twente is nu zevende op de ranglijst en moet snel punten pakken om de doelstelling in dit seizoen, een plek bij de eerste vijf, nog te kunnen halen. "Dat kunnen we absoluut nog halen, ook als we niet winnen van Ajax. Het staat dicht bij elkaar en ik heb er wel vertrouwen in dat we de ploeg weer op de rails krijgen", aldus de oefenmeester die, naast Martina, ook nog niet kan beschikken over de langdurig geblesseerde Felipe Guttierez en Shadrach Eghan. Laatstgenoemde is hersteld van een slepende schouderblessure en gaat zaterdag de eerste speelminuten maken in Jong FC Twente, dat in Emmen Telstar ontvangt. Ajax – FC Twente begint zondag om 16.45 uur en is te volgen via Radio en internet van RTV Oost.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.