Nieuws

Vier gewonden bij ernstig ongeval op N36, weg afgesloten voor alle verkeer

Ongeval onder het viaduct van de N36 bij Arriën
Ongeval onder het viaduct van de N36 bij Arriën © ProNews
De N36 is vanmiddag voorlopig voor alle verkeer afgesloten tussen Ommen en de Witte Paal na een ernstig ongeval bij het viaduct van de Arrierveldsweg. Daar raakten drie auto's betrokken bij een frontale aanrijding. Vier vrouwen liepen letsel op en zijn overgebracht naar een ziekenhuis. Een opgeroepen traumahelikopter werd halverwege afgemeld.
Volgens ooggetuigen reed onder het viaduct bij Arrien een bestelauto plotseling de verkeerde weghelft op en botste vervolgens frontaal tegen een tegemoetkomende auto. Deze auto werd daarna ook nog geraakt door een achteropkomende auto.
Alle gewonden zaten in de auto die zowel met de bestelbus als met de achteropkomende auto in botsing kwam. De bestuurster van de bestelbus en de twee inzittenden van de achteropkomende auto, liepen wat schrammen op, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Rijkswaterstaat verwacht dat de afsluiting van de N36 in ieder geval nog tot vanmiddag drie uur duurt.
Het verkeer wordt tot die tijd omgeleid.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.