nieuws

Wildplassers carnaval Heeten op foto gezet: "Het lijkt hier wel een openbaar toilet!"

"Het is elk jaar hetzelfde met carnaval: carnavalsvierders die wildplassen in de heg tegenover ons huis", verzucht een inwoonster van Heeten. Dit jaar liet ze het er niet bij zitten, ze zette de wildplassers op de foto.
De inwoonster van Heeten stoort zich behoorlijk aan het asociale gedrag: "Er is genoeg horeca in het dorp waar je terecht kunt, maar het is elk jaar na de optocht hetzelfde. Het lijkt hier wel een openbaar toilet. Er is geen beginnen aan. De één na de ander gaat tegen de heg staan en plast ertegenaan."
Om het probleem eens aan de kaak te stellen besloot ze foto's te maken van de wildplassers. Die heeft ze onder de aandacht gebracht van carnavalsvereniging Sallands Zotten uit Heeten, in de hoop dat er wat tegen gedaan wordt. Ze vindt het vooral vies omdat vlak na het wildplassen op dezelfde plek weer door kinderen wordt gespeeld. Ook daar maakte ze een foto van:

Al het nieuws over carnaval in Overijssel volg je via rtvoost.nl/carnaval, @rtvoostcarnaval op Twitter, Carnaval Overijssel op Facebook en in onze gratis apps.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.