nieuws

Zoon Marga Bult filmt klap in gezicht door agent tijdens carnaval in Oldenzaal

Beeld uit het filmpje op Faceboook
Beeld uit het filmpje op Faceboook © Radical Redemption
De zoon van Marga Bult is kwaad over een klap die hij zondagavond van een agent kreeg. Hij filmde dat en plaatste het filmpje op Twitter en op Facebook.
De zoon is deejay Radical Redemption. Het ging mis toen de politie ingreep vanwege de drukte bij zaal Rouwhorst. Op zijn Facebookpagina schrijft hij: "Zondag was ik in Oldenzaal om carnaval te vieren. Het werd zo druk dat de politie in actie moest komen. Geen probleem, ze doen hun werk, behalve één politieagent"

Filmpje met vuistslag

De deejay schrijft dat eerst een vriend van hem zonder aanleiding een klap in zijn gezicht kreeg. Daarom besloot hij te gaan filmen met zijn telefoon. Vlak daarna kreeg hij ook zelf een vuist van de agent in zijn gezicht. De video plaatste hij op Twitter en Facebook. Hij vraagt zich af of mensen de agent herkennen zodat hij een klacht kan indienen. 

Vervelend gedrag naar vrouwelijke agent

De politie zegt dat er niets over geweld bij zaal Rouwhorst is geregistreerd. Wel was er volgens een woordvoerder "een incident met twee jongens in dezelfde kleding, die zich vervelend gedroegen naar een vrouwelijke collega. Ze filmden met een smartphone en waren behoorlijk boven hun theewater." De politiewoordvoerder sluit niet uit dat de twee door de agenten zijn weggeduwd: "het was er erg druk."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.