Amateurvoetbal

Heino na winst op Minor zege verwijderd van Hoofdklasse

Heino naar de volgende ronde
Heino naar de volgende ronde © VV Heino
Heino heeft ook de tweede horde op weg naar de Hoofdklasse genomen. De ploeg van trainer Martijn de Vogel won vanmiddag op eigen veld van Minor en is nog een zege verwijderd van promotie.
Al na vijf minuten bracht aanvoerder Cem Ünsal Minor op voorsprong in Heino. Jesse Kruiper zorgde er echter voor dat beide ploegen met een 1-1 stand gingen rusten. Hij schoot een voorzet van Rick Vreeswijk binnen.

Heino sterk na rust

Binnen tien minuten na rust was het opnieuw raak voor de thuisploeg. Het was opnieuw Vreeswijk die de voorzet gaf en dit keer rondde Stan Heetkamp af. Direct erna kreeg Kruiper twee goede kansen op zijn tweede treffer, maar hij zag de doelman van Minor redding brengen.

Rood Minor

Die ploeg moest twintig minuten voor het einde ook nog eens met tien man verder. Kort daarna raakte invaller Nick Bisselink de paal. Het bleef spannend, maar niet meer na de 3-1 van de net ingevallen Daan van den Eykel.

Finale

De finale staat volgende week zondag op het programma op, nu nog onbekend, neutraal terrein. Tegenstander daarin is de winnaar van het duel tussen FC Boshuizen en AGB. Die wedstrijd is in blessuretijd gestaakt bij een stand van 1-2.