nieuws

"Verdachte oplichter uit Nijverdal met foto op Facebook bekende van politie"

De man die een telecombedrijf in Nijverdal heeft opgelicht, is een bekende van de politie. Dat stellen de eigenaren van de shop die beelden van de fraudeur op Facebook hebben gezet.
Nadat de oplichter had toegeslagen, hebben de eigenaren de politie gewaarschuwd en beelden van de beveiligingscamera van de verdachte via sociale media gedeeld. Tegen de verdachte zouden meerdere zaken lopen, zo stellen de eigenaren.

Verdachte oplichter in meer zaken in beeld

De oplichter wist het bedrijf twee nieuwe iPhones te ontfutselen via een valse naam. Het bedrijf in Nijverdal is gedupeerd voor zo'n 1200 euro. Op de camerabeelden is de man te zien met de spullen onder de arm. Ook staan beelden van de auto van de man online.
Het gezicht van de man is nu nog onzichtbaar. Als de man zich niet snel meldt, wordt hij herkenbaar getoond. Volgens de eigenaren heeft de politie laten weten dat er meer zaken tegen de man lopen.

Politie wijst actie Nijverdalse ondernemer af

De politie wijst de actie van de Nijverdalse ondernemer af. Volgens een woordvoerster is het aan politie en justitie om eventueel verdachten op te sporen door beelden vrij te geven.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.