nieuws

Sport bij RTV Oost 21 en 22 februari

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport © RTV Oost
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport met veel aandacht voor voetbal.
In Overijssel Vandaag om 17.00 uur praat Hester van den Top praat met wielrenster Loes Gunnewijk, die na dit jaar een punt achter haar profloopbaan zet. De Nederlands kampioene op de weg en op de tijdrit, wil afscheid nemen nu ze nog met de internationale top mee kan. Ze hoopt eind dit jaar mee te doen aan de WK ploegentijdrit.
In Sport op Zaterdag om 21.20 uur ruim aandacht voor de wedstrijd van Excelsior ’31 tegen Flevo Boys in de hoofdklasse en de wedstrijden in de topklasse van SC Genemuiden – Capelle en HHC Hardenberg – ONS Boso Sneek. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen. Daarnaast aandacht voor de Overijsselse eredivisieclubs. Zaterdag speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. De wedstrijd begint om 18.30 uur. Go Ahead Eagles ontvangt de spelers van AZ voor het duel in de Adelaarshorst om 19.45 uur. Ook Heracles Almelo speelt op zaterdag een thuiswedstrijd. Het duel tegen FC Utrecht begint om 20.45 uur. FC Twente speelt zondag thuis tegen Vitesse. De wedstrijd in De Grolsch Veste begint om 14.30 uur.

De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.