Betaald voetbal

John Lammers moet nieuwe hoofdtrainer Heracles Almelo worden

John Lammers
John Lammers © Orange Pictures
Heracles Almelo hoopt een dezer dagen John Lammers te presenteren als nieuwe hoofdtrainer. De 58-jarige oefenmeester zou dan maandag de eerste training op Erve Asito al moeten leiden.
Lammers stond in het verleden als eindverantwoordelijke voor de groep bij Excelsior, FC Eindhoven en Jong Vitesse. Zijn laatste klus was in Denemarken, waar hij de hoofdtrainer was van Esbjerg fB - de club van Rafael van der Vaart. In september 2019 werd Lammers daar na twee jaar ontslagen vanwege tegenvallende resultaten.

Hendrie Krüzen

Bij Heracles gaat Lammers onder meer samenwerken met Hendrie Krüzen, die al werd gepresenteerd als assistent-trainer. Lammers en Krüzen kennen elkaar onder meer van hun gezamenlijke periode bij Vitesse. Lammers had de Arnhemse beloften onder zijn hoede, terwijl Krüzen als rechterhand van Peter Bosz fungeerde bij het eerste elftal.

Spelersloopbaan

De voormalig spits speelde als voetballer in Nederland voor Willem II, RKC, VVV-Venlo, NAC, RKC Waalwijk en RBC Roosendaal. Buiten de landsgrenzen stond Lammers onder contract bij het Franse SC Toulon en Auckland Kingz uit Nieuw-Zeeland.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.