Cultuur

SPUNCK Podium met Thijs Kemperink, Els Damen, Jeffrey Kleine Koerkamp en Erik Neimeijer

SPUNCK Podium
SPUNCK Podium © RTV Oost
Thijs Kemperink als gastheer van de Comedy Express in Albergen, Els Damen over Bijzonder Doodgewoon een theaterstuk in het landschap, Jeffrey Kleine Koerkamp zingt zijn liedjes van openingszinnen en Erik Neimeijer zijn zelfgeschreven lied Buddha.
Thijs Kemperink organiseert het Comedy Express Festival op 2 juli, downtown Albergen op niet-alledaagse podia zoals de bierkelder, de brug in de autowerkplaats en het hermetisch gesloten leegstaande pand aan de overkant van Partycentrum Morshuis.... met zes top-comedians onder wie André Manuel, Mark Waumans, Rob Scheepers, Fuad Hassan. Er zijn 120 kaarten, en als je erbij wilt zijn moet je ouderwets de telefoon pakken.
Jeffrey Kleine Koerkamp schreef Ik Kan Nergens Heen, een liedje dat voor 90% uit openingszinnen van bekende Nederlandse liedjes bestaat. Als je weet hoeveel: mail ons vóór 10 juli 2022. Onder de winnaars verloten we een toffe tapijt-muismat.
Theatermaker Els Damen maakt een van de drie voorstellingen van NATUURLIJK! Theater in het Landschap. Een superleuke avond tussen 30 juni en 24 juli 2022 op Landgoed Hof Espelo in Enschede of Reestdal in Balkbrug waar je fijn van voorstelling naar voorstelling wandelt én je per gekocht kaartje ook nog 's een boom doneert: Landschap Overijssel bestaat namelijk 90 jaar!
Tot slot doet Erik Neimeijer een pleidooi voor geniale gekkies of de gekke Genius. Voortbrengers zijn dat letterlijk in het latijn. Mensen die creëren, veel invloed hebben op anderen en zich ergens lijken bevinden op het dunne lijntje tussen gek en geniaal. Van Gogh, Elon Musk, Wim Hof, Herman Brood. In Erik's pleidooi zijn het mensen die anderen, mensen die zoek, kunnen leiden. Erik zingt een prachtig zelfgeschreven liedje: Buddha.
Op het SPUNCK Podium bij RTV Oost zie je wekelijks wat er nieuw is in de cultuurwereld van Overijssel. Kunst, theater, muziek, literatuur.... Alles kan en alles mag. Talent en bekend: je vindt het op het SPUNCK Podium.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.