Aangepaste fiets gestolen van station Raalte, eigenaar ernstig gedupeerd

Koen Bosch begrijpt er helemaal niets van. Wie heeft zijn fiets gestolen op station Raalte? De fiets is volledig op maat gemaakt en daarmee onbruikbaar voor een ander.

Bosch is erg klein en kan niet goed op een normale fiets. Hij kreeg daarom een volledig op maat gemaakte variant. Hij werd daarvoor volledig opgemeten. Tot en met de trappers is alles afgesteld op zijn wensen. En nu is die fiets weg. Erg vervelend, want Bosch heeft de fiets hard nodig. Hij kan namelijk geen verre afstanden lopen.

Gestolen op station

De fiets stond geparkeerd op station Raalte. Gistermorgen is die daar neergezet, maar even na vijf uur 's middags was de fiets weg. Eerst dacht Bosch dat de NS de fiets misschien had weggehaald. Maar navraag leerde dat dat niet het geval was.

Met een oproepje op Facebook en Twitter hoopt de Raaltenaar zijn geliefde fiets terug te krijgen. Als de dief in Raalte de weg op gaat, moet het niet al te moeilijk zijn, verwacht Bosch.  "Iedereen in Raalte weet dat het mijn fiets is." Zijn oproep is inmiddels honderden keren gedeeld.

Meer over dit onderwerp:
Fiets Gestolen Raalte Station Raalte Nieuws
Deel dit artikel:

Reageren