Nieuws

Zwemmen, fietsen en hardlopen bij RTV Oost!

Triathlon Holten
Triathlon Holten © Triathlon Holten
Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli is na twee jaar coronastilte de Triathlon Holten weer terug. Zwemmen in de Domelaar, fietsen over de Holterberg en finishen in sfeervol Holten. RTV Oost is er op zaterdag 2 juli bij op radio, televisie en online.
Op Radio Oost houden we je zaterdag 2 juli overdag regelmatig op de hoogte van de sportieve prestaties en de festiviteiten in het centrum van Holten. Op TV Oost zie je ’s avonds om 20.10 uur de hoogtepunten van de wedstrijden van de professionals bij de jeugd, mannen en vrouwen. Verder een verslag van de wedstrijd bij de recreanten en natuurlijk een uitgebreid sfeerverslag vanuit het dorp. Esther Rikken is verslaggever bij de finish, het sfeerverslag komt van Oscar Siep.
Ruim 2000 sporters van over de hele wereld nemen deel. Er wordt gezwommen in de Domelaar, gefietst op en rond de Holterberg en gelopen door sfeervol Holten. Voor de recreatieve deelnemers en publiek is er een sportief en feestelijk programma in Holten.
De Triathlon Holten hoor je op 2 juli overdag bij Radio Oost en zie je ’s avonds om 20.10 uur op TV Oost. Deze uitzending wordt daarna elk uur herhaald. Daarna kun je de uitzending online terugkijken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.