nieuws

Kinderen uit Hardenberg vermaken zich deze vakantie bij de Vakantiebijbelweek

Kinderen in Hardenberg hoeven zich deze voorjaarsvakantie niet te vervelen. Op het Greijdanus College wordt deze week namelijk de Vakantiebijbelweek gehouden, waarbij basisschoolkinderen door middel van allerlei leuke activiteiten kunnen kennismaken met God en Jezus Christus.
Vandaag, morgen en overmorgen kunnen de kinderen meedoen aan toneel-, knutsel- en poppenkastactiviteiten. Centraal staat het leven van de profeet Elisa, die volgens de Bijbel een aantal wonderen verrichtte. "We organiseren dit feest, omdat we kinderen graag willen vertellen van Jezus Christus en God in de hemel," vertelt Aly Jurjens van het kernteam van de Vakantiebijbelweek. "We doen tijdens deze dagen alles zelf. Drama, poppenkast, de kleurwedstrijd... We hebben zelfs een muziekteam."
Kinderen die morgen of overmorgen nog mee willen doen, kunnen zich nog opgeven. Elke dag begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Kinderen van werkende ouders zijn vanaf 8.00 uur welkom. Aanstaande donderdag is ook de ouderavond, dan kunnen ouders de creatieve uitspattingen van hun kroost bekijken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.