Betaald voetbal

Heracles Almelo haalt dubbele cijfers in tweede oefenduel van het weekend

Heracles Almelo heeft ook het tweede oefenduel van dit weekend gewonnen. Waar er vrijdagavond tegen Regioselectie Manderveen slechts zes keer werd gescoord, werd het doel zaterdagmiddag op bezoek bij vierdeklasser SV Rijssen twaalf keer gevonden.
De Almeloërs openden na een kwartier spelen de score, toen Bakis een voorzet van Hansson binnentikte. Twee minuten later had Hansson zijn tweede assist van de middag te pakken, toen Schoofs de 0-2 scoorde. Daarna bleven doelpunten lange tijd uit, maar acht minuten voor rust zette Bakis, wederom op aangeven van Hansson, met zijn tweede van de middag de stand op 0-3. Vlak voor rust werd het ook nog 0-4 via Sem Scheperman.

Dubbele cijfers

Net als gisteren kwamen er ook zaterdagmiddag elf nieuwe namen na rust het veld in en de tweede helft was nog maar twee minuten bezig, of het stond al 0-6. Eerst was het Ouahim die wist te scoren en een minuut later pikte ook Armenteros zijn doelpunt mee. Vlak nadat Lunding de paal raakte maakte Armenteros er alsnog 0-7 van en na een uur spelen scoorde Les uit een hoekschop van Basacikoglu de 0-8.
Diezelfde Basacikoglu was ook bij de volgende twee treffers betrokken. Eerst had hij een kleine twintig minuten voor tijd een mooie steekpass in huis, waarna Armenteros zijn hattrick compleet kon maken en drie minuten later werd zijn corner binnengekopt door Kiomourtzoglou.
Daardoor waren de dubbele cijfers bereikt, maar de Heraclieden gingen door. Eerst was het Marhoum, die twintig minuten voor tijd inviel voor Besselink, die de 0-11 maakte en even later beloonde Basacikoglu zijn goede spel met de twaalfde treffer van de middag.

Programma

Komende vrijdag speelt Heracles het volgende oefenduel. Dan wacht het Duitse SC Verl, waarna een dag later in het Duitse Billerbeck wordt geoefend tegen Preussen Munster. Bekijk hier het volledige programma van de Overijsselse clubs uit het betaald voetbal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.