Nieuws

Drie personen betrokken bij steekpartij in Glanerbrug, twee gewonden naar ziekenhuis

In de Kerkstraat in Glanerbrug vond gisteren een steekpartij plaats.
In de Kerkstraat in Glanerbrug vond gisteren een steekpartij plaats. © NewsUnited/Denis Bakker
Bij de steekpartij gisteravond in Glanerbrug waren drie personen betrokken. Dat meldt de politie. Het gaat om twee mannen en een vrouw. Beide mannen raakten gewond. Eén van de twee mannen is aangehouden. Verschillende media melden dat Roddelpraat-presentator Dennis Schouten betrokken zou zijn bij het steekincident, maar dat is niet duidelijk.
De politie kreeg gisteravond, iets na negen uur, een melding van een steekincident aan de Kerkstraat. Meerdere politiewagens gingen op de melding af en ook een ambulance kwam ter plaatse. De twee gewonden moesten behandeld worden in het ziekenhuis. Een van de twee mannen is aangehouden. Een woordvoerder van de politie verwacht dat hij nog vast zit aangezien de man nog verhoord zal moeten worden.

Verdachte

De politie wil alleen de leeftijden geven van de vrouw en de gewonde man. De leeftijd van de verdachte geeft de politie niet, aangezien hij bewoner is van het pand waarin de steekpartij plaatsvond. Daarmee zou de verdachte "herleidbaar zijn", aldus de woordvoerder van de politie.
Oorzaak van de steekpartij zou een conflict zijn geweest.
De vrouw die betrokken was bij het steekincident is 37 jaar, de man 33 jaar, aldus de politie. Diverse media linken de bekende Glanerbrugger Dennis Schouten aan het steekincident. De 26-jarige presentator van RoddelPraat meldde gisteren op Twitter op vragen dat hij 'oké' was en dat zijn broer werd verhoord.

Shownieuws

Shownieuws meldt Schouten gisteren kort te hebben gesproken. Tegen Shownieuws zei Schouten dat hij naar het ziekenhuis moest en er niet vanuit ging dat zijn verwondingen ernstig zijn. Ook vertelde hij dat zijn broer de hele avond bij hem is. Dennis Schouten was vanmorgen niet bereikbaar voor commentaar.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.