Betaald voetbal

Thomas van den Belt blijft PEC Zwolle trouw

Thomas van den Belt
Thomas van den Belt © Orange Pictures
Thomas van den Belt is ook de komende drie seizoenen speler van PEC Zwolle. De zelfopgeleide middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot de zomer van 2025.
Van Den Belt, die intussen tot 39 competitiewedstrijden kwam en daarin driemaal wist te scoren, is blij met zijn contractverlenging: "PEC Zwolle is mijn club. Hier ben ik als kleine jongen binnengekomen bij de voetbalacademie en heb ik uiteindelijk mijn debuut gemaakt in het eerste. Daarnaast was het heel fijn om te ervaren dat de club mij heel graag wilde behouden. De komende jaren is er voor mij een plan uitgestippeld en zal er ook meer van me worden verwacht. Die uitdaging ga ik graag aan.”

Doorontwikkelen

Ook technisch directeur Marcel Boudesteyn is content met de contractverlenging van Van den Belt: "Ik heb van begin af aan gezegd dat we Thomas hoe dan ook wilden behouden. Na zijn sterke seizoen, waarin hij zich met name in de tweede seizoenshelft in de kijker heeft gespeeld, was interesse van andere clubs dan ook te verwachten. Bij PEC Zwolle kan Thomas zich echter nog veel meer doorontwikkelen. Hij kan hier in de toekomst met zijn kwaliteiten dan ook een dragende speler worden die in het veld de kar kan trekken.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.