Overig

WIN 25 T/M 31 JULI | Volledig verzorgde dag Giethoorn

De grachten in Giethoorn
De grachten in Giethoorn © RTV Oost
(Winactie AFGELOPEN) Oost viert de zomer met jou! Deze week zijn we onder meer bij Mud Mania Lemelerveld, de rolstoelvierdaagse Delden en Gondelvaart Dwarsgracht. Op radio hoor je de beste zomerse muziek, de leukste verhalen en spelen we zomerse spelletjes. En... er zijn fantastische prijzen te winnen! Deze week maak je kans op een volledig verzorgde dag in Giethoorn voor twee personen.

Winnaar: J. Speekenbrink

Winnende foto:
Met hond Samba door de Weerriben-Wieden
Met hond Samba door de Weerriben-Wieden © Jorieke Speekenbrink

De prijs

Je wint een volledig verzorgde dag naar Giethoorn voor twee personen. Jullie dag begint en eindigt bij restaurant De Rietstulp. Je gaat heerlijk varen, fietsen en lekker eten.
Rondvaart door Giethoorn
Nadat je de koffie of thee met speculaas hebt genuttigd, stap je in de rondvaartboot om te genieten van een prachtige rondvaart. Tijdens de rondvaart vaar je door het dorp Giethoorn en over ’t meer het Bovenwijde. Onderweg word je begeleid door een deskundige gids die je het nodige over het dorp en alle bezienswaardigheden vertelt.
Fietstocht met picknick
Na het varen staat de fiets al voor jullie klaar. Samen met de picknick die in een boerenzakdoek zit en een mooie fietsroute gaan jullie op weg. Nadat jullie een stuk gefietst hebben, kies je een mooi plekje uit en ga je lekker genieten van de uitgebreide picknick. Aan alles is gedacht; broodje ham en broodje kaas, krentenbol, drinken, huzarensalade, handfruit en mars.
Diner
Eenmaal terug van de fietstocht kun je gaan genieten van een heerlijk 3-gangendiner. Wat te denken van een soepje vooraf, gevolgd door een schnitzel of weitingfilet en een vanille-ijs met vruchtjes en slagroom als dessert?
Dus doe je best en sleep die prijs in de wacht!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.